top of page
  • Foto van schrijver Henriëtte Canisius

Herkent u dit?

Wat zijn uw doelen?

Er zit meer in uw paard dan er nu uit komt. Samen wilt u groeien naar een hoger niveau met een training waar u zich goed bij voelt.

U hoeft geen wedstrijdruiter te zijn om doelen te stellen, om het beste uit uzelf en uw paard te halen.

· Bent u wel eens onzeker in de omgang of tijdens het rijden met uw paard? Waarom reageert mijn paard op deze manier, heeft mijn paard ergens last van of geef ik de verkeerde hulpen?

· Bent u bang om uw paard iets verkeerds aan te leren? Zit ik op de goede manier op mijn paard of stoor ik hem als ik die bepaalde hulp geef?

· Bent u uw gevoel in het rijden wat kwijt en durft u geen initiatieven meer te nemen? Mijn paard biedt almaar weerstand bij het voorwaarts drijven, hoe los ik dit op?

· Wilt u meer plezier beleven samen met uw paard? Zowel fijn op wandeling kunnen vertrekken als een fijne basis leggen in de piste.

· Of heeft u gewoon veel ambitie ? Ik wil een zo goed mogelijke ruiter worden om samen met mijn paard een superfijn team te vormen. . Heeft u het gevoel dat uw paard thuis beter loopt dan op wedstrijd? Ik wil mijn paard evengoed voor elkaar hebben als thuis.


Ga voor het maximale, zowel in prestaties als plezier.

Het niveau maakt niet uit, zolang u gemotiveerd bent, bent u welkom.

Recente blogposts

Alles weergeven

Wie ben ik ?

Comments


bottom of page